© Makersfestival Zwolle

21 november 2023

Jeugd kennis laten maken met techniek? Doe mee met het Makersfestival Zwolle.

Vind je het als bedrijf belangrijk om de jeugd kennis te laten maken met jouw vakgebied? En wil jij je inzetten voor het inspireren en enthousiasmeren van kinderen en jongeren voor techniek en technologie? Doe dan mee aan het Makersfestival Zwolle in maart 2024. Met jouw bijdrage kan je het verschil maken en ervoor zorgen dat het vakgebied een positieve plek krijgt in het toekomstbeeld van onze jeugd.

Het Makersfestival op zaterdag 16 maart is voor iedereen van 8 tot 88 jaar die iets (of niets!) met techniek, slimme innovaties en grappige uitvindingen heeft. Het motto is doen en ervaren. Dit jaar wordt het festival uitgebreid met de vo-2-daagse op 14 en 15 maart, speciaal voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs, klas 1/2.

Je kunt onder meer bijdragen aan het Makersfestival 2024 met een door jou ontwikkelde doe-activiteit. Je kunt je met deze toffe workshop aanmelden voor driedaagse deelname op 14, 15 en 16 maart of voor één dag op 16 maart.

Hoe je jouw bedrijf wil laten bijdragen kun je aangeven in het aanmeldformulier. Deze staat tot 9 december 2023 open.

Heb je vragen en/of wil je hulp bij de ontwikkeling van een workshop? Stuur dan een e-mail naar info@makersfestivalzwolle.nl.

Meer informatie en details over het festival vind je op de website.