Home

Jaarconferentie Techniekpact

Op maandag 15 juni 2020 vond de Jaarconferentie Techniekpact plaats, dit keer in de vorm van een online event, waarbij de presentatie in handen was van cabaratier Dolf Jansen. Centraal thema op deze conferentie was de doorontwikkeling van het Techniekpact. Voorzitter Thea Koster heeft haar advies over de toekomst van het Techniekpact gepresenteerd. Jansen is na de pitch van Koster met haar en staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) in gesprek gegaan. 

Verder is de jaarlijkse update van de Monitor Techniekpact tijdens de conferentie gepresenteerd. Én is Dolf Jansen in gesprek gegaan met Peter Kerris en Tijs de Bree, gedeputeerden van respectievelijk Gelderland en Overijssel, over onder andere extra inzet als het gaat om scholing in het kader van de uitdagingen van de huidige arbeidsmarkt. 

Meer informatie over het advies van Thea Koster vindt u hier

Via deze link komt u meer te weten over de jaarlijkse update van de Monitor Techniekpact. 

Bekijk ook de nieuwe publicatie van het Techniekpact waarin Thea Koster en verschillende stakeholders terug én vooruit kijken: www.techniekpactmagazine.nl

Wilt u op de hoogte blijven van Techniekpact? Volg ons dan op Twitter via #Techniekpact of meld u aan voor de nieuwsbrief (op donderdag 25 juni versturen we de nieuwsbrief special en gaan we dieper in op de onderdelen van de Jaarconferentie).

Gastheer van de Jaarconferentie Techniekpact 2021 zal wederom landsdeel Oost zijn, een datum is nog niet bekend.