Foto: Pixabay

13 mei 2020

Project Platform hybride docent ICT (btg ICT & CI)

Bij de btg ICT & CI is er een matchingstool ontwikkeld door Isential in opdracht van de BTG ICT & CI. De tool genaamd ‘hybride IT-docent’ is gemaakt voor het onderwijs en bedrijfsleven. Via dit platform kunnen hybride docenten worden ingezet voor de verzorging van keuzedelen binnen het ICT-onderwijs.

Het platform Hybride IT-docent verbindt vraag en aanbod, en treedt op als makelaar tussen een IT professional en mbo-school. Door SZW is hiervoor subsidie toegekend aan CA-ICT, het opleidingsfonds ICT. Op dit moment krijgt een aantal werknemers een korte didactische training om als hybride IT-docent aan de slag te gaan in het onderwijs. “Er staan daarnaast veel enthousiaste IT-Professionals te trappelen van ongeduld om lessen te verzorgen op  de mbo-scholen, dus laat de aanvragen maar komen!”,  aldus Raffo Boutkabout,  businessunitmanager bij Isential.

Het platform kan ook gebruikt worden om docenten aan te vragen, bijvoorbeeld als tijdelijke vervanging bij ziekte of voor de inzet van hybride docenten bij kleinere leertrajecten. Het platform is te benaderen via www.hybride-itdocent.nl. Het aanvragen van een account kan via projectenbureau@isential.nl.