Profileer je organisatie op de Food & Tech Expo

Tijdens de online Jaarconferentie Techniekpact 2021 op 14 juni, kunnen organisaties die een connectie hebben met een van vier thema's (*) van het Techniekpact of met het conferentiethema Food & Tech, een (gratis) digitale stand innemen op de Food & Tech Expo. De Jaarconferentie biedt op deze manier een mooi podium aan bedrijven en organisaties om zich aan een breed publiek te presenteren.

Direct contact met exposanten
De Expo is gedurende het gehele programma op 14 juni te bezoeken, van 13.30 tot 17.00 uur. Bezoekers van de online Expo kunnen via de chat of 1-op-1 videogesprek direct in contact komen met de exposanten van de online stands.

Interesse
Heb je interesse in een online stand op de Food & Tech Expo tijdens de Jaarconferentie? Stuur dan een mail naar info@techniekpact.nl. De organisatie beoordeelt of je hiervoor in aanmerking komt en stuurt je vervolgens de specificaties voor deelname toe.

(*) De vier thema's van het Techniekpact zijn: instroom, publiek privaat samenwerken, lerarentekort en -professionalisering en leven lang ontwikkelen.