Bron: Unsplash

Webinar "Onderwijs- en arbeidsmarktdata"

13 juni 2022
15:00 - 16:00
online

In dit webinar worden alle trends en ontwikkelingen in de technische onderwijs- en arbeidsmarkt aan je gepresenteerd. Ook laten we zien hoe je zelf snel benodigde data kunt halen uit de Monitor Techniekpact. 

Direct registreren kan via deze link

Nieuwste data
De Monitor Techniekpact maakt zichtbaar wat de trends zijn en waar de uitdagingen liggen op het gebied van technisch onderwijs en arbeidsmarkt. Na de jaarlijkse update van de onderwijscijfers afgelopen maand, vanuit een geheel vernieuwde Monitorwebsite, zijn nu ook de nieuwste arbeidsmarktcijfers gepubliceerd.

Staat van (bèta)techniek; weet jij hoe het zit?
Wil je weten hoe het er voor staat in de techniek en ICT? En wat de ontwikkelingen en trends zijn in het onderwijs en op de arbeidsmarkt? En wil je weten hoe je zelf datavergelijkingen kunt maken?

Ben je erbij?
Zorg dan dat je je aanmeldt, via onderstaande button, voor het webinar op maandag 13 juni. Je wordt dan door Nina Terpstra, projectleider data en onderzoek bij het Platform Talent voor Technologie (PTvT), meegenomen in hoe het er momenteel voor staat in de wereld van (bèta)techniek. De host van dit webinar is Sebastiaan Smit, programmamanager Jet-Net & TechNet bij PTvT.

Wat kun je verwachten?

  • In het webinar gaan we dieper in op de nieuwste data, ontdek je de Staat van (bèta)techniek, én laten we je de nieuwe functionaliteiten van de website Monitortechniekpact.nl zien.
  • Ook praten we met Lianne van den Wittenboer, regiocoördinator Jet-Net & TechNet & projectmanager onderwijs Brainport Eindhoven, over wat zij doet voor het (bèta)technisch onderwijs en hoe data daarbij van pas komen.
  • Daarnaast beantwoorden we uiteraard ook graag jouw vragen! Je stelt deze heel gemakkelijk in de chatfunctie tijdens het webinar. 

Voor wie?
Het webinar op 13 juni is voor iedereen toegankelijk.

Meer weten?
Heb je voorafgaand aan dit webinar vragen? Zet deze dan even op de mail naar info@techniekpact.nl.

REGISTREREN
Monitor Webinar 13 6 2022