Taste the Future event

13 oktober 2022
09:00 - 18:00
online en diverse locaties regio Noord-Holland

Dit najaar ervaren onderwijsprofessionals, studenten en ondernemers wat technologie en circulaire maaktechnieken van de toekomst te bieden hebben. Zij doen dat op het Taste the future event, georganiseerd door Smart Makers Academy.

Deelnemers maken onder meer in talkshows en workshops bij 3D Makers Zone en verschillende technologische bedrijven op het MAAK-terrein in Haarlem, kennis met de technologie van morgen. Dit jaar met het thema C THE FUTURE met de ‘c’ van circulair. Met een ruim aanbod van inspiratieworkshops waar je de technologie letterlijk kunt proeven, proberen en aanraken.

Wat kun je verwachten?

Op het Taste The Future event gaan ondernemers, onderwijsprofessionals en studenten écht aan de slag met de technologie die de motor is achter de digitale transitie. Smart Makers Academy biedt samen met hun business en educational partners bieden we een afwisselend on- en offline programma, waar je kennis en inspiratie kunt opdoen maar vooral ook zelf praktisch aan de slag kunt met technologieën als 3D-productie, virtual reality, RPA (robotica process automation), robotica, kunstmatige intelligentie en meer!

Wanneer en voor wie?

Het event wordt aankomend najaar georganiseerd op twee dagen: op 13 oktober 2022 voor het onderwijs en op 14 oktober 2022 voor het bedrijfsleven

  • De donderdagochtend is voor de STO (Sterk Techniekonderwijs) genodigden/deelnemers.
  • De donderdagmiddag voor docenten, decanen en studenten (vo/mbo/hbo).
  • Vrijdag staan de deuren open voor bedrijven. Kom erachter wat de nieuwe technologische ontwikkelingen kunnen betekenen voor jouw bedrijf en werk.

Deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelden