Home

november 13 @ 09:00

november 13 @ 17:00

NWT-conferentie voor het basisonderwijs

Op vrijdag 13 november 2020 vindt de landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie van het NIBI weer plaats. Deelnemers leren hier alles over het nut van beweging, binnen én buiten de klas. Wat gebeurt er in je lichaam als je sport? Is beweging goed voor de concentratie? Waar zit je allersterkste spier? En welk dier kan het hardst rennen? Op de NWT-conferentie ontdekken deelnemers het antwoord op al deze vragen, en meer!

Meer informatie is te vinden op www.nwt-conferentie.nl

Over de NWT-conferentie
De Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie van het Nederlands Instituut voor Biologie is dé NWT-conferentie voor het basisonderwijs. De conferentie wordt al meer dan tien jaar gegeven en wordt elk jaar bezocht door meer dan tweehonderd basisschooldocenten, medewerkers van Natuur- en MilieuEducatie en pabodocenten en –leerlingen. De conferentie biedt inspiratie voor in de klas en bij andere manieren van educatie voor kinderen in de basisschoolleeftijd met een ruime keus aan spannende workshops en interactieve lezingen.

Over het NIBI
Het Nederlands Instituut voor Biologie (NIBI) is de beroepsvereniging van ruim 5500 professionals in de biologie en levenswetenschappen. Het NIBI is een actieve, professionele organisatie met een duidelijk doel: het NIBI zet biologie op de kaart! Het NIBI zorgt ervoor dat niet alleen haar leden, maar ook het onderwijs en bedrijfsleven bijblijven in de biologie. Dat doet het NIBI door het uitbrengen van het vakblad Bionieuws, het verzorgen van online content (nibi.nl, bionieuws.nl en Natuurwetenschapentechniek.nl) en socialmediakanalen. Daarnaast organiseert het NIBI jaarlijks grootschalige onderwijsconferenties voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs en verzorgt het NIBI een breed aanbod van trainingen in de NIBI Academie.