Unsplash

Katapultdag 2024

15 oktober 2024
12:15 - 17:00
Utrecht

Op dinsdag 15 oktober 2024 vindt de jaarlijkse Katapultdag plaats bij DeFabrique in Utrecht. Een dag vol ontmoetingen en inspiratie. Het thema dit jaar: "Samen bouwen aan een innovatief en slagvaardig mkb".

Het mkb is de motor is van de Nederlandse economie. Maar net als elke motor heeft ook het mkb onderhoud nodig en soms zelfs een upgrade. Want het groei- en innovatievermogen van het mkb neemt af, terwijl er juist meer innovatie en vakmensen nodig zijn voor het realiseren van de grote transities. We kunnen deze uitdagingen alleen aangaan door onze krachten te bundelen en samen te werken in publiek-private samenwerkingsverbanden tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Door samen te werken krijgen leven lang ontwikkelen, de skills aanpak, onderzoek en innovatie een boost en kunnen we gezamenlijk nog meer impact gaan maken.

Hoe zetten we de volgende stap? Door elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan, uitdagingen te begrijpen, elkaar te inspireren en samen te zoeken naar slimme innovatieve oplossingen. En dat doe je op de Katapultdag! Ben je erbij?  

Meer informatie en aanmelden