Home

oktober 27 @ 15:00

oktober 27 @ 16:30

Katapultdag 2020

Op 27 oktober vindt de eerste interactieve online Katapultdag plaats! Harm Edens gaat met gasten Jacco Vonhof (MKB Nederland), Hans de Jong (Philips Nederland), Doekle Terpstra (Techniek Nederland), Marjolein ten Hoonte (Randstad Groep) en Focco Vijselaar (Directeur Generaal ministerie van EZK) in gesprek over de kansen die er zijn en op welke wijze publiek private samenwerking (pps) kan helpen om ons uit de crisis te investeren.

Meld je hier gelijk aan

Tijdens de livestream van de Katapultdag ontmoeten bedrijfsleven en onderwijs elkaar om samen verder te werken aan de kennis van morgen: zodat de student van nu optimaal wordt voorbereid op een arbeidsmarkt die zich volop ontwikkelt. 

Wat kun je verwachten?

In vogelvlucht:

  • Jacco Vonhof ziet kansen voor het mkb in samenwerking met het onderwijs.

  • Doekle Terpstra schijnt zijn licht over de aanhoudende tekorten in de Technieksector én ziet één van de oplossingen in hybride professionals die zowel in de technische sector als ook als docent werken.

  • Marjolein ten Hoonte schetst de huidige situatie op de arbeidsmarkt en buigt zich met Hans de Jong over de vraag wat dit betekent voor het bedrijfsleven,

Kortom, genoeg stof tot nadenken over hoe we onszelf uit de crisis investeren en op welke wijze pps daarbij kan helpen.

Meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden vind je hier.

Katapultweek

Wil je na de aftrap ook concreet aan de slag? Dat kan tijdens de Katapultweek van 2 t/m 5 november. Onder meer tijdens een inspirerende sessie over de voordelen van hybride docenten in het technisch beroepsonderwijs. 

In deze week maak je kennis met de innovatieve werkende concepten waarmee de afgelopen jaren ruim ervaring is opgedaan. De meerwaarde van pps heeft zich de afgelopen 10 jaar bewezen en toont juist nu ook weer aan waarom het zo belangrijk is. Een uitgebreid programma vind je hier.