Bron: Unsplash

Katapult training “pps voor beleidsmakers” – 28 maart

28 maart 2023
13:00 - 17:00
Utrecht

Publiek-private samenwerkingen (pps) zijn niet meer weg te denken uit de wereld van onder meer kennis-/onderwijsinstellingen met hun partners, overheden en bedrijfsleven. En het aantal samenwerkingsverbanden groeit snel.

Met maar liefst 450 samenwerkingsverbanden tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven is het Katapult netwerk flink in beweging. Continu spannen betrokkenen zich in om antwoorden te geven op het omgaan met de razendsnelle ontwikkelingen en vraagstukken in onze maatschappij.

Maar wat is zo'n pps eigenlijk nou en wat voor rol zou pps kunnen spelen binnen jouw ecosysteem? Tijdens deze training, de vanwege eerder succes dit jaar opnieuw wordt georganiseerd, neemt Katapult je mee in de wereld van pps.

Info en aanmelden

Wat levert het op?

In 2022 hebben ruim vijftig beleidsmensen, uit kennisinstelling of overheid, de Katapult training ‘pps voor beleidsmakers’ succesvol afgerond. Met nieuwe inzichten, tools en opgedane kennis en contacten hebben zij een helder beeld gekregen van de mogelijkheden van publiek-private samenwerking.