Hybride techniekopleiders. What's it in for us?

7 december 2021
16:00 - 17:00
Webinar

Een webinar van Bouwend Nederland over de verschillende aspecten van hybride docentschap.

Uit het zojuist verschenen arbeidsmarktrapport van het Economisch Instituut voor de bouw (EIB) blijkt dat mensen in de bouw en infra houden van hun werk. Ze vinden het leuk om samen te werken, afwisselend werk te hebben en echt iets te maken. Wel vinden veel ondervraagden dat zij weinig doorgroeimogelijkheden hebben. Die zijn er wel! In dit webinar willen we je laten zien dat je je kennis en ervaring kunt delen met jongeren in het onderwijs. Een dag per week uitleggen hoe leuk de bouw is? Innovaties uit de sector laten zien aan jongeren? Een dagdeel bouwtechnieklessen begeleiden? Het kan allemaal als hybride docent.

Ton Wilthagen, professor Arbeidsmarkt aan de Tilburg University, vertelt in dit webinar waarom het hybride docentschap zo waardevol is. Ook vertelt een werkgever over zijn ervaringen. En tenslotte bekijken we het onderwerp vanuit het gezichtspunt van het beroepsonderwijs zelf. Zuid Holland draait een pilot waarbij innovaties uit bedrijven via hybride docenten hun weg vinden richting het onderwijs.

Laat je inspireren en kijk of het hybride docentschap iets is waar jij je medewerkers, en het onderwijs, blij mee kunt maken! 

Direct inschrijven